Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Restoran

Rio

Restoran Terletak di Bandar Kuwait di kawasan yang terkenal dengan restoran butik. Rio Churrascaria adalah salah satu kedai stik Brazil pertama yang dibuka di rantau ini. Tujuannya adalah untuk mewujudkan ruang makan yang mewah namun tidak formal yang mencerminkan jenama Rio & cara unik dalam menyajikan makanan (Rodizio Style).

Nama Projek : Rio, Nama pereka : Rashed Alfoudari, Nama pelanggan : Rio.

Rio Restoran

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Pereka hari ini

Pereka, artis dan arkitek terbaik di dunia.

Reka bentuk yang baik memerlukan pengiktirafan hebat. Setiap hari, kami dengan senang hati menampilkan pereka hebat yang membuat reka bentuk asli dan inovatif, seni bina yang luar biasa, fesyen bergaya dan grafik kreatif. Hari ini, kami mempersembahkan salah satu pereka terhebat di dunia. Lihat portfolio reka bentuk yang memenangi anugerah hari ini dan dapatkan inspirasi reka bentuk harian anda.