Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Restoran

Rio

Restoran Terletak di Bandar Kuwait di kawasan yang terkenal dengan restoran butik. Rio Churrascaria adalah salah satu kedai stik Brazil pertama yang dibuka di rantau ini. Tujuannya adalah untuk mewujudkan ruang makan yang mewah namun tidak formal yang mencerminkan jenama Rio & cara unik dalam menyajikan makanan (Rodizio Style).

Nama Projek : Rio, Nama pereka : Rashed Alfoudari, Nama pelanggan : Rio.

Rio Restoran

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Pasukan reka bentuk hari ini

Pasukan reka bentuk terhebat di dunia.

Kadang kala anda memerlukan pasukan pereka berbakat yang sangat besar untuk menghasilkan reka bentuk yang sangat hebat. Setiap hari, kami menampilkan pasukan reka bentuk yang inovatif dan kreatif yang memenangi anugerah. Terokai dan temui seni bina asli dan kreatif, reka bentuk yang baik, fesyen, reka bentuk grafik dan projek strategi reka bentuk dari pasukan reka bentuk di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari karya asli pereka besar.