Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Konsol

Qadem Hooks

Konsol Qadem Hooks adalah karya seni dengan fungsi konsol yang diilhamkan oleh alam semula jadi. Ia terdiri daripada cangkuk tua berwarna hijau yang berlainan, yang digunakan bersama dengan Qadem (pelana kayu keldai tua) untuk mengangkut gandum dari satu kampung ke kampung yang lain. Cangkuk dilampirkan pada Papan Pemadam Gandum lama, sebagai pangkalan dan selesai dengan panel kaca di atas.

Nama Projek : Qadem Hooks, Nama pereka : May Khoury, Nama pelanggan : Badr Adduja.

Qadem Hooks Konsol

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.