Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Konsol

Qadem Hooks

Konsol Qadem Hooks adalah karya seni dengan fungsi konsol yang diilhamkan oleh alam semula jadi. Ia terdiri daripada cangkuk tua berwarna hijau yang berlainan, yang digunakan bersama dengan Qadem (pelana kayu keldai tua) untuk mengangkut gandum dari satu kampung ke kampung yang lain. Cangkuk dilampirkan pada Papan Pemadam Gandum lama, sebagai pangkalan dan selesai dengan panel kaca di atas.

Nama Projek : Qadem Hooks, Nama pereka : May Khoury, Nama pelanggan : Badr Adduja.

Qadem Hooks Konsol

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Pasukan reka bentuk hari ini

Pasukan reka bentuk terhebat di dunia.

Kadang kala anda memerlukan pasukan pereka berbakat yang sangat besar untuk menghasilkan reka bentuk yang sangat hebat. Setiap hari, kami menampilkan pasukan reka bentuk yang inovatif dan kreatif yang memenangi anugerah. Terokai dan temui seni bina asli dan kreatif, reka bentuk yang baik, fesyen, reka bentuk grafik dan projek strategi reka bentuk dari pasukan reka bentuk di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari karya asli pereka besar.