Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Ruang Pameran Dan Rundingan

All Love in Town Sales Center

Ruang Pameran Dan Rundingan Ruang komersial juga boleh menjadi kawasan aktiviti berorientasikan perniagaan yang penuh dengan seni dan estetika seperti teater dan muzium. Sebilangan kecil pereka tidak pernah menyangka bahawa gabungan intensif orang dan persekitaran menjadi sangat penting daripada yang kita harapkan. Kami membuat ruang dalaman yang menyerang dengan orang-orang yang masuk ke dalamnya dengan menggunakan sebilangan besar lampu-lampu dengan harga murah, bola hiasan Ping Pong dan Krismas. Ia membawa legenda penjualan harta benda menyelesaikan tugas penjualan dalam tiga bulan pada masa itu di seluruh industri kerana reka bentuknya yang tersendiri.

Nama Projek : All Love in Town Sales Center, Nama pereka : Raynon Chiu, Nama pelanggan : Taiwan DaE International Design Career.

All Love in Town Sales Center Ruang Pameran Dan Rundingan

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk temu ramah hari ini

Temu ramah dengan pereka terkenal di dunia.

Baca wawancara dan perbualan terkini mengenai reka bentuk, kreativiti dan inovasi antara wartawan reka bentuk dan pereka, artis dan arkitek terkenal di dunia. Lihat projek reka bentuk terkini dan reka bentuk pemenang anugerah oleh pereka, artis, arkitek dan inovator terkenal. Ketahui wawasan baru mengenai kreativiti, inovasi, seni, reka bentuk dan seni bina. Ketahui mengenai proses reka bentuk pereka hebat.