Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Poster Iklan

Amal Film Festival

Poster Iklan Poster itu diilhamkan oleh perayaan ceria di festival. Reka bentuk dibuat untuk merangkul dan meraikan perbezaan yang ada dalam budaya Sepanyol yang kaya. Oleh kerana Sepanyol adalah negara berbilang budaya yang kaya dengan sejarah dan identitinya, poster itu dirancang untuk menonjolkan harapan antara orang Eropah dan Arab, Muslim dan Kristian. Projek ini dirancang di studio Barnbrook, London, United Kingdom. Diperlukan 1 minggu untuk membuat poster tersebut. Warna, jenis dan simbol yang digunakan diilhami oleh persilangan antara budaya Sepanyol dan Arab.

Nama Projek : Amal Film Festival, Nama pereka : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Nama pelanggan : Lama Ajeenah.

Amal Film Festival Poster Iklan

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.