Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Poster Iklan

Amal Film Festival

Poster Iklan Poster itu diilhamkan oleh perayaan ceria di festival. Reka bentuk dibuat untuk merangkul dan meraikan perbezaan yang ada dalam budaya Sepanyol yang kaya. Oleh kerana Sepanyol adalah negara berbilang budaya yang kaya dengan sejarah dan identitinya, poster itu dirancang untuk menonjolkan harapan antara orang Eropah dan Arab, Muslim dan Kristian. Projek ini dirancang di studio Barnbrook, London, United Kingdom. Diperlukan 1 minggu untuk membuat poster tersebut. Warna, jenis dan simbol yang digunakan diilhami oleh persilangan antara budaya Sepanyol dan Arab.

Nama Projek : Amal Film Festival, Nama pereka : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Nama pelanggan : Lama Ajeenah.

Amal Film Festival Poster Iklan

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Legenda reka bentuk hari ini

Pereka legenda dan karya mereka yang memenangi anugerah.

Design Legends adalah pereka yang sangat terkenal yang menjadikan Dunia kita tempat yang lebih baik dengan reka bentuk yang bagus. Temukan pereka legenda dan reka bentuk produk inovatif mereka, karya seni asli, seni bina kreatif, reka bentuk fesyen dan strategi reka bentuk yang luar biasa. Nikmati dan terokai karya reka bentuk asli pereka, artis, arkitek, inovator dan jenama pemenang anugerah di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari reka bentuk kreatif.