Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pentas Untuk Majlis Perkahwinan

Depiction

Pentas Untuk Majlis Perkahwinan Set yang direka dengan indah untuk majlis perkahwinan. Grand avenue menyambut tetamu di karpet bulu putih lembut. Merasakan hakikat kota Rom melalui pintu gerbang, tiang roman, Patung, tempat duduk gaya tiara bulat dan "Fontana-di-trevi" yang besar. Suara air yang mengalir menghasilkan muzik yang menenangkan di latar sambil memberi salam kepada yang baru berkahwin. Tidak seorang pun dari pasukan yang pernah mendengar atau melihat struktur sebenarnya dan masih mendapat gambaran 100% struktur asal, yang boleh dipercayai untuk membuat setiap perkara hanya dalam 20 hari.

Nama Projek : Depiction, Nama pereka : Arundhati Subodh Sathe, Nama pelanggan : Victrans Engineers.

Depiction Pentas Untuk Majlis Perkahwinan

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.