Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerusi

Chair with Belly Button

Kerusi Kerusi dengan Tali Belly adalah rangkaian kerusi ringan dan mudah alih yang membolehkan pengguna memanfaatkan ruang di sekitarnya, seperti tangga, lantai, atau tumpukan buku, untuk memberikan pengalaman duduk yang lebih selesa. Reka bentuk kerusi mentakrifkan semula idea tempat duduk konvensional dengan memberikan pilihan tempat duduk yang tidak dijangka. Imej kerusi datang dari senario melamun - sekumpulan bentuk disket dan lebur yang tersebar di ruang. Mereka diam-diam bersandar di dinding dan di sudut seperti rakan-rakan kecil yang sedang tidur. Setiap kerusi mempunyai butang perutnya sendiri untuk memberikan sedikit keceriaan.

Nama Projek : Chair with Belly Button, Nama pereka : I Chao Wang, Nama pelanggan : IChao Design.

Chair with Belly Button Kerusi

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.