Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pencahayaan Lampu

Yazz

Pencahayaan Lampu Yazz adalah lekapan pencahayaan yang menyeronokkan yang diperbuat daripada wayar separa kaku yang dapat ditekuk yang membolehkan pengguna membongkok dengan bentuk atau bentuk apa pun yang sesuai dengan suasana hati mereka. Ia juga dilengkapi dengan soket terpasang yang memudahkan untuk menggabungkan lebih dari satu unit bersama. Yazz juga menarik secara estetik, mesra pengguna dan ekonomi. Konsep ini berasal dari idea untuk meminimumkan pencahayaan menjadi yang paling asas sebagai ungkapan keindahan yang paling tinggi tanpa kehilangan pencahayaan kesan estetiknya kerana minimalisme industri adalah seni dengan sendirinya.

Nama Projek : Yazz, Nama pereka : Dalia Sadany, Nama pelanggan : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Yazz Pencahayaan Lampu

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Legenda reka bentuk hari ini

Pereka legenda dan karya mereka yang memenangi anugerah.

Design Legends adalah pereka yang sangat terkenal yang menjadikan Dunia kita tempat yang lebih baik dengan reka bentuk yang bagus. Temukan pereka legenda dan reka bentuk produk inovatif mereka, karya seni asli, seni bina kreatif, reka bentuk fesyen dan strategi reka bentuk yang luar biasa. Nikmati dan terokai karya reka bentuk asli pereka, artis, arkitek, inovator dan jenama pemenang anugerah di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari reka bentuk kreatif.