Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pencahayaan Lampu

Yazz

Pencahayaan Lampu Yazz adalah lekapan pencahayaan yang menyeronokkan yang diperbuat daripada wayar separa kaku yang dapat ditekuk yang membolehkan pengguna membongkok dengan bentuk atau bentuk apa pun yang sesuai dengan suasana hati mereka. Ia juga dilengkapi dengan soket terpasang yang memudahkan untuk menggabungkan lebih dari satu unit bersama. Yazz juga menarik secara estetik, mesra pengguna dan ekonomi. Konsep ini berasal dari idea untuk meminimumkan pencahayaan menjadi yang paling asas sebagai ungkapan keindahan yang paling tinggi tanpa kehilangan pencahayaan kesan estetiknya kerana minimalisme industri adalah seni dengan sendirinya.

Nama Projek : Yazz, Nama pereka : Dalia Sadany, Nama pelanggan : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Yazz Pencahayaan Lampu

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.