Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pencahayaan Lampu

Yazz

Pencahayaan Lampu Yazz adalah lekapan pencahayaan yang menyeronokkan yang diperbuat daripada wayar separa kaku yang dapat ditekuk yang membolehkan pengguna membongkok dengan bentuk atau bentuk apa pun yang sesuai dengan suasana hati mereka. Ia juga dilengkapi dengan soket terpasang yang memudahkan untuk menggabungkan lebih dari satu unit bersama. Yazz juga menarik secara estetik, mesra pengguna dan ekonomi. Konsep ini berasal dari idea untuk meminimumkan pencahayaan menjadi yang paling asas sebagai ungkapan keindahan yang paling tinggi tanpa kehilangan pencahayaan kesan estetiknya kerana minimalisme industri adalah seni dengan sendirinya.

Nama Projek : Yazz, Nama pereka : Dalia Sadany, Nama pelanggan : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Yazz Pencahayaan Lampu

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Pasukan reka bentuk hari ini

Pasukan reka bentuk terhebat di dunia.

Kadang kala anda memerlukan pasukan pereka berbakat yang sangat besar untuk menghasilkan reka bentuk yang sangat hebat. Setiap hari, kami menampilkan pasukan reka bentuk yang inovatif dan kreatif yang memenangi anugerah. Terokai dan temui seni bina asli dan kreatif, reka bentuk yang baik, fesyen, reka bentuk grafik dan projek strategi reka bentuk dari pasukan reka bentuk di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari karya asli pereka besar.