Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Papan Permainan

smart board

Papan Permainan Papan permainan ini mewakili sumber daya didaktik yang dapat membantu anak-anak memperoleh pengetahuan, kemahiran, istilah dan pengalaman di prasekolah. Menggunakan papan ini mendorong dan meningkatkan perkembangan kemahiran motor halus, kemahiran praktikal dan pemikiran logik dan matematik. Juga papan ini mendorong perkembangan kognitif dan merangsang perkembangan ucapan. Dengan cara yang senang dan senang semasa bermain dengan papan anak-anak akan mengembangkan kebolehan mereka dan mempraktikkan kemahiran tertentu. Papan pintar mengandungi kawalan ralat dan mendorong perkembangan imaginasi dan kreativiti.

Nama Projek : smart board, Nama pereka : Ljiljana Reljic, Nama pelanggan : smart board.

smart board Papan Permainan

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.