Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Papan Permainan

smart board

Papan Permainan Papan permainan ini mewakili sumber daya didaktik yang dapat membantu anak-anak memperoleh pengetahuan, kemahiran, istilah dan pengalaman di prasekolah. Menggunakan papan ini mendorong dan meningkatkan perkembangan kemahiran motor halus, kemahiran praktikal dan pemikiran logik dan matematik. Juga papan ini mendorong perkembangan kognitif dan merangsang perkembangan ucapan. Dengan cara yang senang dan senang semasa bermain dengan papan anak-anak akan mengembangkan kebolehan mereka dan mempraktikkan kemahiran tertentu. Papan pintar mengandungi kawalan ralat dan mendorong perkembangan imaginasi dan kreativiti.

Nama Projek : smart board, Nama pereka : Ljiljana Reljic, Nama pelanggan : smart board.

smart board Papan Permainan

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Pasukan reka bentuk hari ini

Pasukan reka bentuk terhebat di dunia.

Kadang kala anda memerlukan pasukan pereka berbakat yang sangat besar untuk menghasilkan reka bentuk yang sangat hebat. Setiap hari, kami menampilkan pasukan reka bentuk yang inovatif dan kreatif yang memenangi anugerah. Terokai dan temui seni bina asli dan kreatif, reka bentuk yang baik, fesyen, reka bentuk grafik dan projek strategi reka bentuk dari pasukan reka bentuk di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari karya asli pereka besar.