Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Penanam Pelbagai Fungsi

Lab

Penanam Pelbagai Fungsi Projek ini ingin mewujudkan dan menjana perasaan dan pemikiran mengenai hubungan antara industri dan alam semula jadi. LAB membawa dan cara mudah dan bergaya untuk menanam tanaman dalaman. Pengguna dapat mengkonfigurasi ukurannya agar sesuai dengan kawasan yang berlainan dan pencahayaannya membolehkan tanaman berada di tempat yang tidak mempunyai sumber cahaya semula jadi yang mencukupi. Ini adalah struktur modular yang membolehkan pengguna bermain dengan konfigurasi berbeza dari bekas kaca, yang boleh anda gunakan sebagai penanam atau sumber cahaya. Reka bentuknya mempertimbangkan bekas untuk terarium, hidroponik dan cara penanaman tradisional.

Nama Projek : Lab, Nama pereka : Diego Le贸n Vivar, Nama pelanggan : Diego Le贸n Vivar.

Lab Penanam Pelbagai Fungsi

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.