Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Logo

Wanlin Art Museum

Logo Oleh kerana Muzium Seni Wanlin terletak di kampus Universiti Wuhan, kreativiti kami perlu menggambarkan ciri-ciri berikut: Titik pertemuan utama bagi pelajar untuk menghormati dan menghargai seni, sambil menampilkan aspek galeri seni khas. Ia juga harus dilihat sebagai 'humanistik'. Semasa pelajar kolej berdiri di garis permulaan kehidupan mereka, muzium seni ini bertindak sebagai pembuka bagi penghargaan seni para pelajar, dan seni akan menemani mereka seumur hidup.

Nama Projek : Wanlin Art Museum, Nama pereka : Dongdao Creative Branding Group, Nama pelanggan : Wuhan University.

Wanlin Art Museum Logo

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.