Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Logo

Wanlin Art Museum

Logo Oleh kerana Muzium Seni Wanlin terletak di kampus Universiti Wuhan, kreativiti kami perlu menggambarkan ciri-ciri berikut: Titik pertemuan utama bagi pelajar untuk menghormati dan menghargai seni, sambil menampilkan aspek galeri seni khas. Ia juga harus dilihat sebagai 'humanistik'. Semasa pelajar kolej berdiri di garis permulaan kehidupan mereka, muzium seni ini bertindak sebagai pembuka bagi penghargaan seni para pelajar, dan seni akan menemani mereka seumur hidup.

Nama Projek : Wanlin Art Museum, Nama pereka : Dongdao Creative Branding Group, Nama pelanggan : Wuhan University.

Wanlin Art Museum Logo

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Legenda reka bentuk hari ini

Pereka legenda dan karya mereka yang memenangi anugerah.

Design Legends adalah pereka yang sangat terkenal yang menjadikan Dunia kita tempat yang lebih baik dengan reka bentuk yang bagus. Temukan pereka legenda dan reka bentuk produk inovatif mereka, karya seni asli, seni bina kreatif, reka bentuk fesyen dan strategi reka bentuk yang luar biasa. Nikmati dan terokai karya reka bentuk asli pereka, artis, arkitek, inovator dan jenama pemenang anugerah di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari reka bentuk kreatif.