Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Logo

Wanlin Art Museum

Logo Oleh kerana Muzium Seni Wanlin terletak di kampus Universiti Wuhan, kreativiti kami perlu menggambarkan ciri-ciri berikut: Titik pertemuan utama bagi pelajar untuk menghormati dan menghargai seni, sambil menampilkan aspek galeri seni khas. Ia juga harus dilihat sebagai 'humanistik'. Semasa pelajar kolej berdiri di garis permulaan kehidupan mereka, muzium seni ini bertindak sebagai pembuka bagi penghargaan seni para pelajar, dan seni akan menemani mereka seumur hidup.

Nama Projek : Wanlin Art Museum, Nama pereka : Dongdao Creative Branding Group, Nama pelanggan : Wuhan University.

Wanlin Art Museum Logo

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk temu ramah hari ini

Temu ramah dengan pereka terkenal di dunia.

Baca wawancara dan perbualan terkini mengenai reka bentuk, kreativiti dan inovasi antara wartawan reka bentuk dan pereka, artis dan arkitek terkenal di dunia. Lihat projek reka bentuk terkini dan reka bentuk pemenang anugerah oleh pereka, artis, arkitek dan inovator terkenal. Ketahui wawasan baru mengenai kreativiti, inovasi, seni, reka bentuk dan seni bina. Ketahui mengenai proses reka bentuk pereka hebat.