Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Poster

County Fair Charity Fundraiser

Poster Cocktails Against Cancer mengadakan acara penggalangan dana tahunan untuk mengumpulkan derma untuk benefisiari. Tema acara 2015 adalah adil daerah. Poster silkscreen dua warna ini digantung di sekitar kota dan menjemput para tetamu untuk belajar tarian persegi dan menghirup koktel pemanasan usus untuk tujuan yang baik. Reka bentuk merujuk pada Bandana indigo vintaj dan memasukkan simbol pita kesedaran ke dalam cetakan.

Nama Projek : County Fair Charity Fundraiser, Nama pereka : Kathy Mueller, Nama pelanggan : Kathy Mueller.

County Fair Charity Fundraiser Poster

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk temu ramah hari ini

Temu ramah dengan pereka terkenal di dunia.

Baca wawancara dan perbualan terkini mengenai reka bentuk, kreativiti dan inovasi antara wartawan reka bentuk dan pereka, artis dan arkitek terkenal di dunia. Lihat projek reka bentuk terkini dan reka bentuk pemenang anugerah oleh pereka, artis, arkitek dan inovator terkenal. Ketahui wawasan baru mengenai kreativiti, inovasi, seni, reka bentuk dan seni bina. Ketahui mengenai proses reka bentuk pereka hebat.