Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Poster

County Fair Charity Fundraiser

Poster Cocktails Against Cancer mengadakan acara penggalangan dana tahunan untuk mengumpulkan derma untuk benefisiari. Tema acara 2015 adalah adil daerah. Poster silkscreen dua warna ini digantung di sekitar kota dan menjemput para tetamu untuk belajar tarian persegi dan menghirup koktel pemanasan usus untuk tujuan yang baik. Reka bentuk merujuk pada Bandana indigo vintaj dan memasukkan simbol pita kesedaran ke dalam cetakan.

Nama Projek : County Fair Charity Fundraiser, Nama pereka : Kathy Mueller, Nama pelanggan : Kathy Mueller.

County Fair Charity Fundraiser Poster

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Pasukan reka bentuk hari ini

Pasukan reka bentuk terhebat di dunia.

Kadang kala anda memerlukan pasukan pereka berbakat yang sangat besar untuk menghasilkan reka bentuk yang sangat hebat. Setiap hari, kami menampilkan pasukan reka bentuk yang inovatif dan kreatif yang memenangi anugerah. Terokai dan temui seni bina asli dan kreatif, reka bentuk yang baik, fesyen, reka bentuk grafik dan projek strategi reka bentuk dari pasukan reka bentuk di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari karya asli pereka besar.