Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Poster

County Fair Charity Fundraiser

Poster Cocktails Against Cancer mengadakan acara penggalangan dana tahunan untuk mengumpulkan derma untuk benefisiari. Tema acara 2015 adalah adil daerah. Poster silkscreen dua warna ini digantung di sekitar kota dan menjemput para tetamu untuk belajar tarian persegi dan menghirup koktel pemanasan usus untuk tujuan yang baik. Reka bentuk merujuk pada Bandana indigo vintaj dan memasukkan simbol pita kesedaran ke dalam cetakan.

Nama Projek : County Fair Charity Fundraiser, Nama pereka : Kathy Mueller, Nama pelanggan : Kathy Mueller.

County Fair Charity Fundraiser Poster

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.