Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerusi Berlengan

Ami

Kerusi Berlengan Kerusi berlengan AMI telah dirancang untuk penggunaan intensif di restoran. Telah dirancang untuk menjadi sangat nyaman dan kuat, dan juga untuk memudahkan layanan dalam keadaan sukar di restoran. Bentuknya yang bulat dengan pelbagai garis bujur yang mengingatkan bola ragbi memastikan bahawa pelanggan merasa sangat selesa dan senang berada di restoran. Lubang elips di lengan dilapisi oleh kepingan kayu yang dibentuk oleh orang yang senang dibelai. Kerusi berlengan tersedia dalam pelbagai warna terang yang memungkinkan komposisi set poli-kromatik yang diperibadikan

Nama Projek : Ami, Nama pereka : Patrick Sarran, Nama pelanggan : QUISO SARL.

Ami Kerusi Berlengan

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.