Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerusi Berlengan

Ami

Kerusi Berlengan Kerusi berlengan AMI telah dirancang untuk penggunaan intensif di restoran. Telah dirancang untuk menjadi sangat nyaman dan kuat, dan juga untuk memudahkan layanan dalam keadaan sukar di restoran. Bentuknya yang bulat dengan pelbagai garis bujur yang mengingatkan bola ragbi memastikan bahawa pelanggan merasa sangat selesa dan senang berada di restoran. Lubang elips di lengan dilapisi oleh kepingan kayu yang dibentuk oleh orang yang senang dibelai. Kerusi berlengan tersedia dalam pelbagai warna terang yang memungkinkan komposisi set poli-kromatik yang diperibadikan

Nama Projek : Ami, Nama pereka : Patrick Sarran, Nama pelanggan : QUISO SARL.

Ami Kerusi Berlengan

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Pereka hari ini

Pereka, artis dan arkitek terbaik di dunia.

Reka bentuk yang baik memerlukan pengiktirafan hebat. Setiap hari, kami dengan senang hati menampilkan pereka hebat yang membuat reka bentuk asli dan inovatif, seni bina yang luar biasa, fesyen bergaya dan grafik kreatif. Hari ini, kami mempersembahkan salah satu pereka terhebat di dunia. Lihat portfolio reka bentuk yang memenangi anugerah hari ini dan dapatkan inspirasi reka bentuk harian anda.