Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerusi Berlengan

Ami

Kerusi Berlengan Kerusi berlengan AMI telah dirancang untuk penggunaan intensif di restoran. Telah dirancang untuk menjadi sangat nyaman dan kuat, dan juga untuk memudahkan layanan dalam keadaan sukar di restoran. Bentuknya yang bulat dengan pelbagai garis bujur yang mengingatkan bola ragbi memastikan bahawa pelanggan merasa sangat selesa dan senang berada di restoran. Lubang elips di lengan dilapisi oleh kepingan kayu yang dibentuk oleh orang yang senang dibelai. Kerusi berlengan tersedia dalam pelbagai warna terang yang memungkinkan komposisi set poli-kromatik yang diperibadikan

Nama Projek : Ami, Nama pereka : Patrick Sarran, Nama pelanggan : QUISO SARL.

Ami Kerusi Berlengan

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk temu ramah hari ini

Temu ramah dengan pereka terkenal di dunia.

Baca wawancara dan perbualan terkini mengenai reka bentuk, kreativiti dan inovasi antara wartawan reka bentuk dan pereka, artis dan arkitek terkenal di dunia. Lihat projek reka bentuk terkini dan reka bentuk pemenang anugerah oleh pereka, artis, arkitek dan inovator terkenal. Ketahui wawasan baru mengenai kreativiti, inovasi, seni, reka bentuk dan seni bina. Ketahui mengenai proses reka bentuk pereka hebat.