Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Bangku

Yan

Bangku Anak selalu menjadi sumber inspirasi yang baik. Inilah bagaimana bangku Yan diilhamkan oleh mereka dan dibuat. 'Yan' bermaksud mata dalam bahasa Cina. Diilhamkan oleh perspektif anak-anak, bangku Yan diciptakan untuk menyatakan betapa indah dan berwarna-warni dunia melalui mata kanak-kanak. Bentuk bangku berasal dari bahagian silang mata. Dengan menggunakan warna kain yang cerah untuk mewakili dunia yang indah dan berbeza dengan akrilik telus yang jernih, bangku tersebut memperlihatkan identiti yang kuat dan pandangan yang menarik terutama dengan bentuknya yang tidak konvensional.

Nama Projek : Yan, Nama pereka : Irene Lim, Nama pelanggan : Shin.

Yan Bangku

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.