Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Penanda Buku

Brainfood

Penanda Buku Penanda buku Brainfood adalah pendekatan humoristik untuk aktiviti membaca kerana "makanan untuk otak" oleh itu, ia berbentuk sudu, garpu dan pisau! Bergantung pada bacaan anda, jenis sastra, anda boleh memilih bentuk yang sesuai, misalnya. untuk kisah cinta dan cinta lebih suka penanda buku sudu, untuk falsafah dan puisi berbentuk garpu, dan untuk pembacaan komedi dan scifi, anda boleh memilih pisau. Penanda halaman terdapat dalam banyak tema. Berikut adalah makanan Yunani, musim panas Yunani dan motif Yunani, sebagai cadangan reka bentuk baru untuk cenderamata tradisional Yunani.

Nama Projek : Brainfood, Nama pereka : Natasha Chatziangeli, Nama pelanggan : Natasha Chatziangeli Design Studio.

Brainfood Penanda Buku

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.