Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Cawangan Bank Hq

DBS HQ

Cawangan Bank Hq Ringkasan allen international adalah untuk menerapkan teknologi perbankan yang paling baru untuk meningkatkan dan meningkatkan pengalaman dalam cawangan bagi pelanggan di cawangan ibu pejabat baru mereka di Menara Marina Bay Financial Center, Singapura. Reka bentuk bank runcit yang dihasilkan menggunakan dinding sambutan digital interaktif yang peka terhadap pergerakan, stesen servis pantas untuk transaksi pantas dan pemasangan unit bantuan juruwang di kumpulan perundingan separa swasta. Cawangan ini juga terdiri daripada auditorium 300 tempat duduk dan studio televisyen pertama di cawangan untuk Channel News Asia. Ruang rehat khas untuk

Nama Projek : DBS HQ, Nama pereka : Allen International, Nama pelanggan : allen international.

DBS HQ Cawangan Bank Hq

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.