Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerusi Tinggi Pelbagai Fungsi

oUeat

Kerusi Tinggi Pelbagai Fungsi Reka bentuk kanak-kanak nuun yang diasaskan bersama oleh Bruna Vila dan Núria Motjé, mereka bentuk dan menghasilkan perabot pelbagai fungsi untuk kanak-kanak, dengan garis khas untuk kediaman dengan kembar atau adik beradik seusia. Terbuat dari kayu dan kayu putih, koleksi ini dikhaskan untuk kanak-kanak dari usia 6 bulan hingga 10 tahun dan direka untuk merangsang kreativiti dan bermain, aktiviti utama zaman kanak-kanak. Selain itu, perabot ini sentiasa boleh dikitar semula dan digunakan semula, dan menempati ruang paling sedikit, untuk menyesuaikannya dengan keperluan setiap saat.

Nama Projek : oUeat , Nama pereka : nuun kids design, Nama pelanggan : Nuun kids design.

oUeat  Kerusi Tinggi Pelbagai Fungsi

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.