Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerusi Tinggi Pelbagai Fungsi

oUeat

Kerusi Tinggi Pelbagai Fungsi Reka bentuk kanak-kanak nuun yang diasaskan bersama oleh Bruna Vila dan Núria Motjé, mereka bentuk dan menghasilkan perabot pelbagai fungsi untuk kanak-kanak, dengan garis khas untuk kediaman dengan kembar atau adik beradik seusia. Terbuat dari kayu dan kayu putih, koleksi ini dikhaskan untuk kanak-kanak dari usia 6 bulan hingga 10 tahun dan direka untuk merangsang kreativiti dan bermain, aktiviti utama zaman kanak-kanak. Selain itu, perabot ini sentiasa boleh dikitar semula dan digunakan semula, dan menempati ruang paling sedikit, untuk menyesuaikannya dengan keperluan setiap saat.

Nama Projek : oUeat , Nama pereka : nuun kids design, Nama pelanggan : Nuun kids design.

oUeat  Kerusi Tinggi Pelbagai Fungsi

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Legenda reka bentuk hari ini

Pereka legenda dan karya mereka yang memenangi anugerah.

Design Legends adalah pereka yang sangat terkenal yang menjadikan Dunia kita tempat yang lebih baik dengan reka bentuk yang bagus. Temukan pereka legenda dan reka bentuk produk inovatif mereka, karya seni asli, seni bina kreatif, reka bentuk fesyen dan strategi reka bentuk yang luar biasa. Nikmati dan terokai karya reka bentuk asli pereka, artis, arkitek, inovator dan jenama pemenang anugerah di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari reka bentuk kreatif.