Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerusi Tinggi Pelbagai Fungsi

oUeat

Kerusi Tinggi Pelbagai Fungsi Reka bentuk kanak-kanak nuun yang diasaskan bersama oleh Bruna Vila dan Núria Motjé, mereka bentuk dan menghasilkan perabot pelbagai fungsi untuk kanak-kanak, dengan garis khas untuk kediaman dengan kembar atau adik beradik seusia. Terbuat dari kayu dan kayu putih, koleksi ini dikhaskan untuk kanak-kanak dari usia 6 bulan hingga 10 tahun dan direka untuk merangsang kreativiti dan bermain, aktiviti utama zaman kanak-kanak. Selain itu, perabot ini sentiasa boleh dikitar semula dan digunakan semula, dan menempati ruang paling sedikit, untuk menyesuaikannya dengan keperluan setiap saat.

Nama Projek : oUeat , Nama pereka : nuun kids design, Nama pelanggan : Nuun kids design.

oUeat  Kerusi Tinggi Pelbagai Fungsi

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Pereka hari ini

Pereka, artis dan arkitek terbaik di dunia.

Reka bentuk yang baik memerlukan pengiktirafan hebat. Setiap hari, kami dengan senang hati menampilkan pereka hebat yang membuat reka bentuk asli dan inovatif, seni bina yang luar biasa, fesyen bergaya dan grafik kreatif. Hari ini, kami mempersembahkan salah satu pereka terhebat di dunia. Lihat portfolio reka bentuk yang memenangi anugerah hari ini dan dapatkan inspirasi reka bentuk harian anda.