Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Bekas Perasa

Ajorí

Bekas Perasa Ajorí adalah penyelesaian kreatif untuk mengatur dan menyimpan pelbagai bumbu, rempah-rempah dan bumbu, untuk memuaskan dan sesuai dengan tradisi masakan yang berbeza di setiap negara. Reka bentuk organiknya yang elegan menjadikannya kepingan patung, yang dihasilkan sebagai hiasan yang sangat baik untuk dicerminkan sebagai permulaan perbualan di sekitar meja. Reka bentuk bungkusan diilhamkan oleh kulit bawang putih, menjadi cadangan tunggal pembungkusan eko. Ajorí adalah reka bentuk yang mesra alam untuk planet ini, diilhamkan oleh alam semula jadi dan dibuat sepenuhnya dari bahan semula jadi.

Nama Projek : Ajorí, Nama pereka : Carlos Jimenez and Pilar Balsalobre, Nama pelanggan : photoAlquimia .

Ajorí Bekas Perasa

This excellent design is a winner of golden design award in lighting products and fixtures design competition. You should definitely see the golden award-winning designers' design portfolio to discover many other new, innovative, original and creative lighting products and fixtures design works.

Pereka hari ini

Pereka, artis dan arkitek terbaik di dunia.

Reka bentuk yang baik memerlukan pengiktirafan hebat. Setiap hari, kami dengan senang hati menampilkan pereka hebat yang membuat reka bentuk asli dan inovatif, seni bina yang luar biasa, fesyen bergaya dan grafik kreatif. Hari ini, kami mempersembahkan salah satu pereka terhebat di dunia. Lihat portfolio reka bentuk yang memenangi anugerah hari ini dan dapatkan inspirasi reka bentuk harian anda.