Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Bekas Perasa

Ajorí

Bekas Perasa Ajorí adalah penyelesaian kreatif untuk mengatur dan menyimpan pelbagai bumbu, rempah-rempah dan bumbu, untuk memuaskan dan sesuai dengan tradisi masakan yang berbeza di setiap negara. Reka bentuk organiknya yang elegan menjadikannya kepingan patung, yang dihasilkan sebagai hiasan yang sangat baik untuk dicerminkan sebagai permulaan perbualan di sekitar meja. Reka bentuk bungkusan diilhamkan oleh kulit bawang putih, menjadi cadangan tunggal pembungkusan eko. Ajorí adalah reka bentuk yang mesra alam untuk planet ini, diilhamkan oleh alam semula jadi dan dibuat sepenuhnya dari bahan semula jadi.

Nama Projek : Ajorí, Nama pereka : Carlos Jimenez and Pilar Balsalobre, Nama pelanggan : photoAlquimia .

Ajorí Bekas Perasa

This excellent design is a winner of golden design award in lighting products and fixtures design competition. You should definitely see the golden award-winning designers' design portfolio to discover many other new, innovative, original and creative lighting products and fixtures design works.

Legenda reka bentuk hari ini

Pereka legenda dan karya mereka yang memenangi anugerah.

Design Legends adalah pereka yang sangat terkenal yang menjadikan Dunia kita tempat yang lebih baik dengan reka bentuk yang bagus. Temukan pereka legenda dan reka bentuk produk inovatif mereka, karya seni asli, seni bina kreatif, reka bentuk fesyen dan strategi reka bentuk yang luar biasa. Nikmati dan terokai karya reka bentuk asli pereka, artis, arkitek, inovator dan jenama pemenang anugerah di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari reka bentuk kreatif.