Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Meja Makan

Octopia

Meja Makan Octopia by ArteNemus adalah jadual berdasarkan morfologi sotong. Reka bentuknya didasarkan pada badan pusat dengan bentuk elipsoid. Lapan kaki dan lengan berbentuk organik muncul secara radikal dan memanjang dari bahagian tengah badan ini. Bahagian atas kaca menekankan akses visual ke struktur ciptaan. Penampilan tiga dimensi Octopia digarisbawahi oleh kontras antara warna venir kayu di permukaan dan warna kayu tepi. Penampilan mewah Octopia ditekankan dengan penggunaan spesies kayu yang berkualiti dan hasil kerja yang luar biasa.

Nama Projek : Octopia, Nama pereka : Eckhard Beger, Nama pelanggan : ArteNemus.

Octopia Meja Makan

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.