Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Meja Makan

Octopia

Meja Makan Octopia by ArteNemus adalah jadual berdasarkan morfologi sotong. Reka bentuknya didasarkan pada badan pusat dengan bentuk elipsoid. Lapan kaki dan lengan berbentuk organik muncul secara radikal dan memanjang dari bahagian tengah badan ini. Bahagian atas kaca menekankan akses visual ke struktur ciptaan. Penampilan tiga dimensi Octopia digarisbawahi oleh kontras antara warna venir kayu di permukaan dan warna kayu tepi. Penampilan mewah Octopia ditekankan dengan penggunaan spesies kayu yang berkualiti dan hasil kerja yang luar biasa.

Nama Projek : Octopia, Nama pereka : Eckhard Beger, Nama pelanggan : ArteNemus.

Octopia Meja Makan

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Legenda reka bentuk hari ini

Pereka legenda dan karya mereka yang memenangi anugerah.

Design Legends adalah pereka yang sangat terkenal yang menjadikan Dunia kita tempat yang lebih baik dengan reka bentuk yang bagus. Temukan pereka legenda dan reka bentuk produk inovatif mereka, karya seni asli, seni bina kreatif, reka bentuk fesyen dan strategi reka bentuk yang luar biasa. Nikmati dan terokai karya reka bentuk asli pereka, artis, arkitek, inovator dan jenama pemenang anugerah di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari reka bentuk kreatif.