Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Meja Makan

Octopia

Meja Makan Octopia by ArteNemus adalah jadual berdasarkan morfologi sotong. Reka bentuknya didasarkan pada badan pusat dengan bentuk elipsoid. Lapan kaki dan lengan berbentuk organik muncul secara radikal dan memanjang dari bahagian tengah badan ini. Bahagian atas kaca menekankan akses visual ke struktur ciptaan. Penampilan tiga dimensi Octopia digarisbawahi oleh kontras antara warna venir kayu di permukaan dan warna kayu tepi. Penampilan mewah Octopia ditekankan dengan penggunaan spesies kayu yang berkualiti dan hasil kerja yang luar biasa.

Nama Projek : Octopia, Nama pereka : Eckhard Beger, Nama pelanggan : ArteNemus.

Octopia Meja Makan

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Pasukan reka bentuk hari ini

Pasukan reka bentuk terhebat di dunia.

Kadang kala anda memerlukan pasukan pereka berbakat yang sangat besar untuk menghasilkan reka bentuk yang sangat hebat. Setiap hari, kami menampilkan pasukan reka bentuk yang inovatif dan kreatif yang memenangi anugerah. Terokai dan temui seni bina asli dan kreatif, reka bentuk yang baik, fesyen, reka bentuk grafik dan projek strategi reka bentuk dari pasukan reka bentuk di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari karya asli pereka besar.