Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Meja Makan

Octopia

Meja Makan Octopia by ArteNemus adalah jadual berdasarkan morfologi sotong. Reka bentuknya didasarkan pada badan pusat dengan bentuk elipsoid. Lapan kaki dan lengan berbentuk organik muncul secara radikal dan memanjang dari bahagian tengah badan ini. Bahagian atas kaca menekankan akses visual ke struktur ciptaan. Penampilan tiga dimensi Octopia digarisbawahi oleh kontras antara warna venir kayu di permukaan dan warna kayu tepi. Penampilan mewah Octopia ditekankan dengan penggunaan spesies kayu yang berkualiti dan hasil kerja yang luar biasa.

Nama Projek : Octopia, Nama pereka : Eckhard Beger, Nama pelanggan : ArteNemus.

Octopia Meja Makan

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk temu ramah hari ini

Temu ramah dengan pereka terkenal di dunia.

Baca wawancara dan perbualan terkini mengenai reka bentuk, kreativiti dan inovasi antara wartawan reka bentuk dan pereka, artis dan arkitek terkenal di dunia. Lihat projek reka bentuk terkini dan reka bentuk pemenang anugerah oleh pereka, artis, arkitek dan inovator terkenal. Ketahui wawasan baru mengenai kreativiti, inovasi, seni, reka bentuk dan seni bina. Ketahui mengenai proses reka bentuk pereka hebat.