Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kereta Maju

Fiaker 2.0

Kereta Maju Di banyak bandar, lawatan jurulatih tradisional mempunyai masalah besar dalam bentuk sampah kuda. Sebagai keperluan penting pertama Fiaker 2.0 menyelesaikan pencemaran jalanan yang dihasilkan oleh lawatan jurulatih di bandar. Selanjutnya pada reka bentuk khusus untuk kereta kuda dikembangkan, mengikuti teksi klasik dalam estetika formal mereka walaupun memiliki bentuk moden dan terkini. Tantangannya adalah untuk menampilkan konsep kontemporari dan ekologi, yang masih menyampaikan perasaan khas lawatan jurulatih. Tujuan utamanya adalah untuk menjadikan lawatan jurulatih lebih menarik bagi pelanggan melalui reka bentuk yang inovatif.

Nama Projek : Fiaker 2.0, Nama pereka : Michael Hofbauer, Nama pelanggan : Michael Hofbauer.

Fiaker 2.0 Kereta Maju

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.