Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kereta Maju

Fiaker 2.0

Kereta Maju Di banyak bandar, lawatan jurulatih tradisional mempunyai masalah besar dalam bentuk sampah kuda. Sebagai keperluan penting pertama Fiaker 2.0 menyelesaikan pencemaran jalanan yang dihasilkan oleh lawatan jurulatih di bandar. Selanjutnya pada reka bentuk khusus untuk kereta kuda dikembangkan, mengikuti teksi klasik dalam estetika formal mereka walaupun memiliki bentuk moden dan terkini. Tantangannya adalah untuk menampilkan konsep kontemporari dan ekologi, yang masih menyampaikan perasaan khas lawatan jurulatih. Tujuan utamanya adalah untuk menjadikan lawatan jurulatih lebih menarik bagi pelanggan melalui reka bentuk yang inovatif.

Nama Projek : Fiaker 2.0, Nama pereka : Michael Hofbauer, Nama pelanggan : Michael Hofbauer.

Fiaker 2.0 Kereta Maju

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Legenda reka bentuk hari ini

Pereka legenda dan karya mereka yang memenangi anugerah.

Design Legends adalah pereka yang sangat terkenal yang menjadikan Dunia kita tempat yang lebih baik dengan reka bentuk yang bagus. Temukan pereka legenda dan reka bentuk produk inovatif mereka, karya seni asli, seni bina kreatif, reka bentuk fesyen dan strategi reka bentuk yang luar biasa. Nikmati dan terokai karya reka bentuk asli pereka, artis, arkitek, inovator dan jenama pemenang anugerah di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari reka bentuk kreatif.