Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kereta Maju

Fiaker 2.0

Kereta Maju Di banyak bandar, lawatan jurulatih tradisional mempunyai masalah besar dalam bentuk sampah kuda. Sebagai keperluan penting pertama Fiaker 2.0 menyelesaikan pencemaran jalanan yang dihasilkan oleh lawatan jurulatih di bandar. Selanjutnya pada reka bentuk khusus untuk kereta kuda dikembangkan, mengikuti teksi klasik dalam estetika formal mereka walaupun memiliki bentuk moden dan terkini. Tantangannya adalah untuk menampilkan konsep kontemporari dan ekologi, yang masih menyampaikan perasaan khas lawatan jurulatih. Tujuan utamanya adalah untuk menjadikan lawatan jurulatih lebih menarik bagi pelanggan melalui reka bentuk yang inovatif.

Nama Projek : Fiaker 2.0, Nama pereka : Michael Hofbauer, Nama pelanggan : Michael Hofbauer.

Fiaker 2.0 Kereta Maju

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Pasukan reka bentuk hari ini

Pasukan reka bentuk terhebat di dunia.

Kadang kala anda memerlukan pasukan pereka berbakat yang sangat besar untuk menghasilkan reka bentuk yang sangat hebat. Setiap hari, kami menampilkan pasukan reka bentuk yang inovatif dan kreatif yang memenangi anugerah. Terokai dan temui seni bina asli dan kreatif, reka bentuk yang baik, fesyen, reka bentuk grafik dan projek strategi reka bentuk dari pasukan reka bentuk di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari karya asli pereka besar.