Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Penjenamaan Dalaman Korporat

Wellness and DaySPA

Penjenamaan Dalaman Korporat Kemudahan spa Day yang dirancang untuk merangsang pelanggan semasa ketibaan, membantu transendensi langsung dari rutin harian bandar ke ruang peningkatan rohani dan jasmani. Konsep penjenamaan berlaku untuk jumlah siling dan dinding parametrik, yang seperti bukaan gua semula jadi membolehkan cahaya siang semula jadi membanjiri pejabat dan kawasan perakaunan di belakangnya. Kedua modul penerimaan disepuh dengan daun tembaga menyerupai dua batu semimulia dua segi. Pendekatan reka bentuk adalah kiasan kecantikan dalaman yang perlu diperhalusi untuk dinyatakan.

Nama Projek : Wellness and DaySPA, Nama pereka : Helen Brasinika, Nama pelanggan : BllendDesignOffice.

Wellness and DaySPA Penjenamaan Dalaman Korporat

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.