Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Identiti Korporat

10 Year Logo

Identiti Korporat Ringkasan ini adalah dengan membuat logo yang tidak hanya mencerminkan 3M ™ Polarizing Light tetapi juga memasarkannya sebagai jenama premium di lampu meja. Menggunakan idea pertindihan sinar cahaya yang menenangkan mata, mencerminkan pengalaman anti silau. Pertindihan itu dirancang sedemikian rupa sehingga menggambarkan perayaan bunga api. Nombor sepuluh duduk di atas grafik, menunjukkan ketajaman angka di mana tidak ada pantulan kerana silau. Warna emas dan perak digunakan untuk menampilkan nuansa lampu premium, kualiti serta teknologi jenama itu sendiri.

Nama Projek : 10 Year Logo, Nama pereka : Lawrens Tan, Nama pelanggan : 3M Polarizing Light.

10 Year Logo Identiti Korporat

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.