Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Identiti Korporat

10 Year Logo

Identiti Korporat Ringkasan ini adalah dengan membuat logo yang tidak hanya mencerminkan 3M ™ Polarizing Light tetapi juga memasarkannya sebagai jenama premium di lampu meja. Menggunakan idea pertindihan sinar cahaya yang menenangkan mata, mencerminkan pengalaman anti silau. Pertindihan itu dirancang sedemikian rupa sehingga menggambarkan perayaan bunga api. Nombor sepuluh duduk di atas grafik, menunjukkan ketajaman angka di mana tidak ada pantulan kerana silau. Warna emas dan perak digunakan untuk menampilkan nuansa lampu premium, kualiti serta teknologi jenama itu sendiri.

Nama Projek : 10 Year Logo, Nama pereka : Lawrens Tan, Nama pelanggan : 3M Polarizing Light.

10 Year Logo Identiti Korporat

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk temu ramah hari ini

Temu ramah dengan pereka terkenal di dunia.

Baca wawancara dan perbualan terkini mengenai reka bentuk, kreativiti dan inovasi antara wartawan reka bentuk dan pereka, artis dan arkitek terkenal di dunia. Lihat projek reka bentuk terkini dan reka bentuk pemenang anugerah oleh pereka, artis, arkitek dan inovator terkenal. Ketahui wawasan baru mengenai kreativiti, inovasi, seni, reka bentuk dan seni bina. Ketahui mengenai proses reka bentuk pereka hebat.