Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Identiti Korporat

10 Year Logo

Identiti Korporat Ringkasan ini adalah dengan membuat logo yang tidak hanya mencerminkan 3M ™ Polarizing Light tetapi juga memasarkannya sebagai jenama premium di lampu meja. Menggunakan idea pertindihan sinar cahaya yang menenangkan mata, mencerminkan pengalaman anti silau. Pertindihan itu dirancang sedemikian rupa sehingga menggambarkan perayaan bunga api. Nombor sepuluh duduk di atas grafik, menunjukkan ketajaman angka di mana tidak ada pantulan kerana silau. Warna emas dan perak digunakan untuk menampilkan nuansa lampu premium, kualiti serta teknologi jenama itu sendiri.

Nama Projek : 10 Year Logo, Nama pereka : Lawrens Tan, Nama pelanggan : 3M Polarizing Light.

10 Year Logo Identiti Korporat

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Pasukan reka bentuk hari ini

Pasukan reka bentuk terhebat di dunia.

Kadang kala anda memerlukan pasukan pereka berbakat yang sangat besar untuk menghasilkan reka bentuk yang sangat hebat. Setiap hari, kami menampilkan pasukan reka bentuk yang inovatif dan kreatif yang memenangi anugerah. Terokai dan temui seni bina asli dan kreatif, reka bentuk yang baik, fesyen, reka bentuk grafik dan projek strategi reka bentuk dari pasukan reka bentuk di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari karya asli pereka besar.