Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Komunikasi Visual

Plates

Komunikasi Visual Untuk menunjukkan pelbagai bahagian dari kedai perkakasan Didyk Pictures muncul idea untuk membentangkannya sebagai beberapa piring dengan objek perkakasan yang berbeza di atasnya, disajikan dengan cara restoran. Latar belakang putih dan hidangan putih membantu menonjolkan objek yang disajikan dan memudahkan pengunjung kedai mencari bahagian tertentu. Gambar-gambar itu juga digunakan pada papan iklan 6x3 meter dan poster dalam pengangkutan awam di seluruh Estonia. Latar belakang putih dan komposisi sederhana membolehkan mesej iklan ini dapat dilihat walaupun oleh orang yang lewat dengan kereta.

Nama Projek : Plates, Nama pereka : Sergei Didyk, Nama pelanggan : Didyk Pictures.

Plates Komunikasi Visual

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Legenda reka bentuk hari ini

Pereka legenda dan karya mereka yang memenangi anugerah.

Design Legends adalah pereka yang sangat terkenal yang menjadikan Dunia kita tempat yang lebih baik dengan reka bentuk yang bagus. Temukan pereka legenda dan reka bentuk produk inovatif mereka, karya seni asli, seni bina kreatif, reka bentuk fesyen dan strategi reka bentuk yang luar biasa. Nikmati dan terokai karya reka bentuk asli pereka, artis, arkitek, inovator dan jenama pemenang anugerah di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari reka bentuk kreatif.