Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Komunikasi Visual

Plates

Komunikasi Visual Untuk menunjukkan pelbagai bahagian dari kedai perkakasan Didyk Pictures muncul idea untuk membentangkannya sebagai beberapa piring dengan objek perkakasan yang berbeza di atasnya, disajikan dengan cara restoran. Latar belakang putih dan hidangan putih membantu menonjolkan objek yang disajikan dan memudahkan pengunjung kedai mencari bahagian tertentu. Gambar-gambar itu juga digunakan pada papan iklan 6x3 meter dan poster dalam pengangkutan awam di seluruh Estonia. Latar belakang putih dan komposisi sederhana membolehkan mesej iklan ini dapat dilihat walaupun oleh orang yang lewat dengan kereta.

Nama Projek : Plates, Nama pereka : Sergei Didyk, Nama pelanggan : Didyk Pictures.

Plates Komunikasi Visual

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Reka bentuk temu ramah hari ini

Temu ramah dengan pereka terkenal di dunia.

Baca wawancara dan perbualan terkini mengenai reka bentuk, kreativiti dan inovasi antara wartawan reka bentuk dan pereka, artis dan arkitek terkenal di dunia. Lihat projek reka bentuk terkini dan reka bentuk pemenang anugerah oleh pereka, artis, arkitek dan inovator terkenal. Ketahui wawasan baru mengenai kreativiti, inovasi, seni, reka bentuk dan seni bina. Ketahui mengenai proses reka bentuk pereka hebat.