Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Komunikasi Visual

Plates

Komunikasi Visual Untuk menunjukkan pelbagai bahagian dari kedai perkakasan Didyk Pictures muncul idea untuk membentangkannya sebagai beberapa piring dengan objek perkakasan yang berbeza di atasnya, disajikan dengan cara restoran. Latar belakang putih dan hidangan putih membantu menonjolkan objek yang disajikan dan memudahkan pengunjung kedai mencari bahagian tertentu. Gambar-gambar itu juga digunakan pada papan iklan 6x3 meter dan poster dalam pengangkutan awam di seluruh Estonia. Latar belakang putih dan komposisi sederhana membolehkan mesej iklan ini dapat dilihat walaupun oleh orang yang lewat dengan kereta.

Nama Projek : Plates, Nama pereka : Sergei Didyk, Nama pelanggan : Didyk Pictures.

Plates Komunikasi Visual

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Pasukan reka bentuk hari ini

Pasukan reka bentuk terhebat di dunia.

Kadang kala anda memerlukan pasukan pereka berbakat yang sangat besar untuk menghasilkan reka bentuk yang sangat hebat. Setiap hari, kami menampilkan pasukan reka bentuk yang inovatif dan kreatif yang memenangi anugerah. Terokai dan temui seni bina asli dan kreatif, reka bentuk yang baik, fesyen, reka bentuk grafik dan projek strategi reka bentuk dari pasukan reka bentuk di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari karya asli pereka besar.