Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Penjenamaan Identiti Islam

Islamic Identity

Penjenamaan Identiti Islam Konsep projek penjenamaan untuk menonjolkan gabungan hiasan tradisional Islam dan reka bentuk kontemporari. Oleh kerana pelanggan telah terikat dengan nilai-nilai tradisional namun berminat dengan reka bentuk kontemporari. Oleh itu, projek ini berdasarkan dua bentuk asas; bulatan dan segi empat sama. Bentuk-bentuk ini digunakan untuk menonjolkan kontras antara menggabungkan corak tradisional Islam dan reka bentuk kontemporari. Setiap unit dalam corak digunakan sekali untuk memberikan identiti manifestasi canggih. Warna perak digunakan untuk menekankan penampilan kontemporari.

Nama Projek : Islamic Identity, Nama pereka : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Nama pelanggan : Lama Ajeenah.

Islamic Identity Penjenamaan Identiti Islam

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.