Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Penjenamaan Identiti Islam

Islamic Identity

Penjenamaan Identiti Islam Konsep projek penjenamaan untuk menonjolkan gabungan hiasan tradisional Islam dan reka bentuk kontemporari. Oleh kerana pelanggan telah terikat dengan nilai-nilai tradisional namun berminat dengan reka bentuk kontemporari. Oleh itu, projek ini berdasarkan dua bentuk asas; bulatan dan segi empat sama. Bentuk-bentuk ini digunakan untuk menonjolkan kontras antara menggabungkan corak tradisional Islam dan reka bentuk kontemporari. Setiap unit dalam corak digunakan sekali untuk memberikan identiti manifestasi canggih. Warna perak digunakan untuk menekankan penampilan kontemporari.

Nama Projek : Islamic Identity, Nama pereka : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Nama pelanggan : Lama Ajeenah.

Islamic Identity Penjenamaan Identiti Islam

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk temu ramah hari ini

Temu ramah dengan pereka terkenal di dunia.

Baca wawancara dan perbualan terkini mengenai reka bentuk, kreativiti dan inovasi antara wartawan reka bentuk dan pereka, artis dan arkitek terkenal di dunia. Lihat projek reka bentuk terkini dan reka bentuk pemenang anugerah oleh pereka, artis, arkitek dan inovator terkenal. Ketahui wawasan baru mengenai kreativiti, inovasi, seni, reka bentuk dan seni bina. Ketahui mengenai proses reka bentuk pereka hebat.