Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Penjenamaan Identiti Islam

Islamic Identity

Penjenamaan Identiti Islam Konsep projek penjenamaan untuk menonjolkan gabungan hiasan tradisional Islam dan reka bentuk kontemporari. Oleh kerana pelanggan telah terikat dengan nilai-nilai tradisional namun berminat dengan reka bentuk kontemporari. Oleh itu, projek ini berdasarkan dua bentuk asas; bulatan dan segi empat sama. Bentuk-bentuk ini digunakan untuk menonjolkan kontras antara menggabungkan corak tradisional Islam dan reka bentuk kontemporari. Setiap unit dalam corak digunakan sekali untuk memberikan identiti manifestasi canggih. Warna perak digunakan untuk menekankan penampilan kontemporari.

Nama Projek : Islamic Identity, Nama pereka : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Nama pelanggan : Lama Ajeenah.

Islamic Identity Penjenamaan Identiti Islam

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Pasukan reka bentuk hari ini

Pasukan reka bentuk terhebat di dunia.

Kadang kala anda memerlukan pasukan pereka berbakat yang sangat besar untuk menghasilkan reka bentuk yang sangat hebat. Setiap hari, kami menampilkan pasukan reka bentuk yang inovatif dan kreatif yang memenangi anugerah. Terokai dan temui seni bina asli dan kreatif, reka bentuk yang baik, fesyen, reka bentuk grafik dan projek strategi reka bentuk dari pasukan reka bentuk di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari karya asli pereka besar.