Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Penjenamaan Identiti Islam

Islamic Identity

Penjenamaan Identiti Islam Konsep projek penjenamaan untuk menonjolkan gabungan hiasan tradisional Islam dan reka bentuk kontemporari. Oleh kerana pelanggan telah terikat dengan nilai-nilai tradisional namun berminat dengan reka bentuk kontemporari. Oleh itu, projek ini berdasarkan dua bentuk asas; bulatan dan segi empat sama. Bentuk-bentuk ini digunakan untuk menonjolkan kontras antara menggabungkan corak tradisional Islam dan reka bentuk kontemporari. Setiap unit dalam corak digunakan sekali untuk memberikan identiti manifestasi canggih. Warna perak digunakan untuk menekankan penampilan kontemporari.

Nama Projek : Islamic Identity, Nama pereka : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Nama pelanggan : Lama Ajeenah.

Islamic Identity Penjenamaan Identiti Islam

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Legenda reka bentuk hari ini

Pereka legenda dan karya mereka yang memenangi anugerah.

Design Legends adalah pereka yang sangat terkenal yang menjadikan Dunia kita tempat yang lebih baik dengan reka bentuk yang bagus. Temukan pereka legenda dan reka bentuk produk inovatif mereka, karya seni asli, seni bina kreatif, reka bentuk fesyen dan strategi reka bentuk yang luar biasa. Nikmati dan terokai karya reka bentuk asli pereka, artis, arkitek, inovator dan jenama pemenang anugerah di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari reka bentuk kreatif.